(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Ražnicí bez špejlí - od kamarádky
Potřebné ingredience
vepřové maso (plec, krkovice) nakrájet na větší kostky klobása nakrájet na špalíky anglická slanina nakrájet na špalíky cibule (aspoň 3-4 ks) nakrájet na větší měsíčky
Postup přípravy
Všechno dát cikcak do pekáče, posolit, posypat drceným kmínem, podlít vodou a šup s tím do trouby, předehřátá, já mám standartní oblíbenou teplotu skoro na všechno 180 st. Až je to skoro upečené poliju ještě maso trochu olejem, aby byla trochu opečená kůrčička. Peču to tak cca 1 a 1/2 hodiny, ale záleží na množství, může to být i dýl.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gegamar
(upraveno)
16. 4. 2017, 0:01
Moje babička tomu říkala bordel na kothanu